NieuwsNieuws Wie of watWie of wat RepertoireRepertoire UitvoerendenUitvoerenden CD'sCD's LiveLive MediaMedia ContactContact 
 
  PuntNieuws
 

Componeren voor diverse settings

Sjef en Hans schreven in de afgelopen jaren samen vele songs.
Dat gaat uiteraard nog steeds door maar vooral binnen de setting van Cohda-Krek waarin Hans met name zijn dialecthart kwijt kan.
In dat verband ontstonden afgelopen dialectliedjes zoals regen in mijn hart en Q-koorts (waarvoor Hans ook tevens een deel van de melodielijn aanleverde).

Daarnaast bewandelen de beide Cohda-partners andere creatieve paden.

Een kijkje in de nevenactiviteiten van Sjef

Sjef ontplooit allerlei activiteiten als componist zoals het schrijven van vocale en instrumentale muziek voor de Grote Ziekenhuisrevue van Keisnijder tot MRI die op 28 juni 2011 in premiere zal gaan in het Theater aan de Parade. Sjef werkte in dit verband samen met tekstschrijver Cees Slegers.
Kaartjes kunnen worden besteld bij bosch tickets 073 6809809 en kosten 17,50.

Luister naar een demo fragment geschreven voor de revue: the new age mirror

Vrij recentelijk werd Sjef benaderd door Tim Remie voor het schrijven van melodielijnen ten behoeve van nederlandstalig luisterpoprepertoire voor deze 23jarige Tilburgse
zanger.
Tim is druk doende in de studio met het opnemen/vastleggen van eigen repertoire.
Als eerste staat op de rol het lied Mijn wereld mijn stad, een lofzang op de stad Tilburg.
Sjef: komisch zo verleen ik als echte bosschenaar indirect ook een bijdrage aan deze ode aan Tilburg.

Fragment zangdemo Mijn Wereld Mijn Stad door Tim Remie

Daarnaast bereiken Sjef regelmatig verzoeken om karnavalsrepertoire te schrijven. Laatste resultaat is een samenwerking met tekstschrijver Eric Stevens uit .Limburg met als resultaat het lied Loat us mer gewaere dat werd ingestuurd naar het zogenaamde Vastenavond Concours 2011. Helaas: het kwam niet door de voorrondes. Sjef: jammer maar voor mij is het al lang goed als mensen veel plezier aan mijn muziek beleven en dat hebben ze wel gedaan in Nieuwenhagen.

Fragment van Loat Us Maer Geware

Sjefs inzet voor het karnaval in Geffen en Oeteldonk moet in dat licht gezien worden.
Een uitstapje buiten Cohda zo geeft Sjef aan zorgt voor de nodige variatie en als Hans dan weer eens een prachtige tekst aanlevert is het ook weer verfrissend om voor en met  Cohda op het eind van 2010 een prachtig kerstlied te componeren en in te zingen.


Fragment: een keer een engel, zangdemo van Sjef voor Cohda

 

 

 

 
 

 

   
   
   
   
Webdesign © 2004 by Doe-Sign