NieuwsNieuws Wie of watWie of wat RepertoireRepertoire UitvoerendenUitvoerenden CD'sCD's LiveLive MediaMedia ContactContact 
 
  Punt Uitvoerenden
 

Rob van Reijmersdal

Foto Rob van Reijmersdal

Sjef kwam Rob van Reijmersdal op het spoor in 2001, toen hij zocht naar een saxofonist om twee nummers in te spelen op de cd Maar nu/ mar nou. Rob bood spontaan aan dit te doen en het klikte onmiddellijk. Enige maanden later een echte toevalstreffer: Sjef en Rob stonden in de finale van het Concours over de Binnendieze, waarvoor ze beiden afzonderlijk muziek hadden geschreven; ze eindigden gebroederlijk op de tweede plaats achter Ivo de Wijs.
Rob studeerde aan de conservatoria van Tilburg, Arnhem en Leuven (België) en is een veelzijdig muzikant: hij arrangeert en componeert, speelt sax en klarinet. Verder is hij actief bij allerlei (muziek-)projecten in de regio van Den Bosch maar ook ver daar buiten. Rob is als muzikaal leider verbonden aan de Mid West Band van de politie (regio mid-west Brabant) en aan dansorkest Flavour. Ook wordt hij regelmatig gevraagd als invalskracht bij verschillende orkesten en verzorgt hij workshops bij koren en de Ha Fa wereld.
Hij heeft een brede muzikale interesse: hij voelt zich zowel thuis in de pop- en bigband- omgeving als in de hem van jongsaf vertrouwde klassieke hoek. Hij is een echte ‘crossover’- man: men maakt van zijn brede inzetbaarheid graag gebruik bij allerlei projecten, zoals Prom- kerst- of presentatieconcerten, musicals en koorprojecten. Rob weet daarbij zijn muzikaliteit en grote sociale vaardigheid uitstekend te combineren.

Cohda maakte dankbaar gebruik van Robs medewerking bij Rondje Den Bosch, waarvoor hij maar liefst 5 arrangementen schreef Hij speelde zelf de saxpartijen in bij de nummers Waterstad, Uit gouden korenaren, Ik heb je lief en Veemert.

Luister naar Rob (sommige fragmenten zijn niet beschikbaar):

> Rob als solist in "a fifth of Beethoven van zijn cd "different styles" uit 1996 Luister naar fragment
> als saxofonist in Voorbij van de CD Maar nu / mar nou Luister naar fragment
> zijn compositie De Dieze-ballade, afkomstig van de CD Lied van de Dieze uit 2001 Luister naar fragment
> Rob als solist in "take five" van zijn cd "different styles" uit 1996 Luister naar fragment
> als saxofonist in Uit gouden korenaren van de CD Rondje Den Bosch Luister naar fragment
> als saxofonist in Veemert van de CD Rondje Den Bosch Luister naar fragment

Meer over Rob vind je op www.musi-versum.nl

 
Webdesign © 2004 by Doe-Sign