Angels and Demons

De ontstaansgeschiedenis van Angels en Demons ligt feitelijk bij de APM Bigband uit Rosmalen. Toen de bigband in 2012 ter gelegenheid van haar 20 jarig bestaan een concert gaf met als speciale gast (weilen) Albert West ontstond het idee om uit de bigband een “sort of” popband te formeren die voorafgaand aan de voorstelling in de Foye van Perron 3 in Rosmalen zou gaan spelen.

Na een geslaagd debuut op de jubileumavond kregen de bandleden de smaak te pakken en werd besloten om als zelfstandige band en eventueel als supportband voor de Bigband door te gaan.

Na diverse bezettingswisselingen bestond de band in 2015, toen zij speelden op de verjaardag van de op dat moment 60 jarige toetsenman Sjef van Rooij uit:

Irene en Carli als zangers, Bart op drums, Frank als percussionist, Ben op bas, Sjef op toetsen,vincent Schrover op gitaa (hij had inmiddels Roel Essing vervangen en was het enige niet lid van de APM Bigband), Nel van Driel op sax, Jolande van Erp op sax en Inge Donkervoort op trompet.

De band speelt o.a. in pubs, op bedrijfsfeesten, festivals en bij jubilea maar heeft er bewust voor gekozen niet actief te zijn in het bruiloften en partijen circuit.

Een leuke sitekick is dat een aantal bandleden geregeld meespelen in de Kinks Fan Collekti.

In deze ad hoc formatie werden de afgelopen jaren optredens gegeven in Den bosch en Londen.

Voor bookingen en informatie kan men terecht bij Ben Elsendoorn: 06-54320658

 

Lees meer over Angels and Demons