Guido Wetzer

Ik leerde Sjef kennen in het midden van de jaren 70. We zaten ieder op een afzonderlijk jongerenkoor maar toen die koren een gezamenlijk optreden verzorgden en wij beiden in het combo belandden (ik op klarinet en Sjef op toetsen) raakten we aan de praat en daaruit is een vriendschap gegroeid waarbij we in de afgelopen 25 jaar elkaar regelmatig opzochten.

In die beginjaren waren we samen muzikaal actief. Zo trokken wij met z’n tweetjes de muzikale kar die Spuit Elluf heet, een Bossche carnavalsclub die ontstond uit het jongerenkoor waarin we beiden actief waren.Verder zong ik ooit nog eens de hoofdrol in Jesus Christ Superstar, een productie van het koor waarvoor Sjef de arrangementen schreef.

In die tijd gingen we ook samen naar Nijmegen, Sjef om de studie Nederlands Recht te volgen en ik om geneeskunde te studeren. Als het even kon reisden we samen naar Nijmegen.

Elk jaar gaan we wel een keer bij elkaar op visite om bij te praten en op zo’n avond kwam de cd andersom aan bod. Sjef zocht nog naar zangers voor bepaalde nummers en het nummer “In mijn droom” bleek goed bij mij te passen. Zo gezegd zo gedaan en zo stond ik op een zaterdagmorgen in 2003 in een studio in Zwolle voor de microfoon om het nummer in te zingen. Een spannende en enerverende ervaring.
Sjef zowel als ik blijven muzikaal actief en wie weet komt er weer eens een dag dat we gezamenlijk iets ondernemen. Aan voldoende energie ontbreekt het ons beiden in ieder geval niet.