Jilles Zuiderbaan

Tijdens het voorbewerken van de midifiles voor de cd Andersom liet Sjef aan Leon weten dat hij nog geen zanger had voor twee nummers. Leon vertelde daarop dat een goede vriend van hem, een all-roundzanger, zeker bereid zou zijn om de liedjes in te zingen. Zo kwamen de nummers Vandaag en Marianne, voorjaarsbloem bij Jilles terecht.

Sjef en Jilles ontmoetten elkaar voor het eerst in de studio in Wapenveld. Uit Leons verhalen mocht Sjef wel afleiden dat dit helemaal goed zat en wie de nummers hoort zal dat zeker beamen. Met Jilles kwamen veel gezelligheid en professionaliteit de studio binnen. Cohda waardeert het enorm dat Jilles voor de cd-presentatie helemaal vanuit Zwolle naar Berlicum (Noord-Brabant) kwam om daar Vandaag ten gehore te brengen. Ook zijn aanbod om vaker een Cohda-compositie op de plaat te zetten wordt door ons erg op prijs gesteld!

Jilles is een geboren entertainer en treedt overal op met vooral zijn vertolkingen van Sinatra-materiaal. Bij het beluisteren van een van die liederen kwam Sjef er pas na 3 minuten achter dat de zanger niet Sinatra zelf was. Jilles mag zich dan ook met recht “the new voice” noemen.

Wil je meer over hem weten, ga dan naar www.thenewvoice.nl.