Rob van Reijmersdal

Sjef kwam Rob van Reijmersdal op het spoor in 2001, toen hij zocht naar een saxofonist om twee nummers in te spelen op de cd Maar nu/ mar nou. Rob bood spontaan aan dit te doen en het klikte onmiddellijk. Enige maanden later een echte toevalstreffer: Sjef en Rob stonden in de finale van het Concours over de Binnendieze, waarvoor ze beiden afzonderlijk muziek hadden geschreven; ze eindigden gebroederlijk op de tweede plaats achter Ivo de Wijs.

Rob studeerde aan de conservatoria van Tilburg, Arnhem en Leuven (België) en is een veelzijdig muzikant: hij arrangeert en componeert, speelt sax en klarinet. Verder is hij actief bij allerlei (muziek-)projecten in de regio van Den Bosch maar ook ver daar buiten. Rob is als muzikaal leider verbonden aan de Mid West Band van de politie (regio mid-west Brabant) en aan dansorkest Flavour. Ook wordt hij regelmatig gevraagd als invalskracht bij verschillende orkesten en verzorgt hij workshops bij koren en de Ha Fa wereld.
Hij heeft een brede muzikale interesse: hij voelt zich zowel thuis in de pop- en bigband- omgeving als in de hem van jongsaf vertrouwde klassieke hoek. Hij is een echte ‘crossover’- man: men maakt van zijn brede inzetbaarheid graag gebruik bij allerlei projecten, zoals Prom- kerst- of presentatieconcerten, musicals en koorprojecten. Rob weet daarbij zijn muzikaliteit en grote sociale vaardigheid uitstekend te combineren.

Cohda maakte dankbaar gebruik van Robs medewerking bij Rondje Den Bosch, waarvoor hij maar liefst 5 arrangementen schreef Hij speelde zelf de saxpartijen in bij de nummers Waterstad, Uit gouden korenaren, Ik heb je lief en Veemert.

Meer over Rob vind je op www.musi-versum.nl